Bezuljni kompresori

Industrije kao što su farmacija, hrana i piće, elektronike i tekstilna industrija ne mogu riskirati nikakvu šansu onečišćenja uljem u svojim procesima. Dakle, bitno je da je komprimirani zrak 100% bez ulja. Norma ISO 8573-1 (2010) certifikat, u kojem klasa Nula predstavlja najvišu čistoću zraka. To je jedini način da se osigura zrak bez ulja za vaše kritične procese, a time i mir. Izvanredna pouzdanost, nisko održavanje i operativni troškovi

Bezuljni kompresori
Atlas Copco kompresori

Atlas Copco kompresori

Predani pružanju vrhunske kvalitete zraka za kritične primjene, uključujući preradu hrane i pića, (petro) kemijsku preradu, proizvodnju elektronike. Neka desetljeća našeg iskustva u proizvodnji kompresora rade za sve vaše kritične primjene. Pronađite najbolji zračni kompresor od malog do velikog maksimalnog radnog tlaka. Kompresor servis ovlašteni je distributer Atlas Copco kompresora i opreme.

Ceccato Bezuljni kompresori

SPR kompresori pružaju 100% zrak bez ulja za kritične aplikacije u raznim industrijama i aplikacijama kao što su R & D laboratoriji, bolnice, sveučilišta, stomatološke ordinacije, proizvodnja hrane i pića.

SPR kompresori uklanjaju rizik kontaminacijom ulja, a pruža učinkovit i pouzdan izvor čistog zraka bez ulja.

Prednosti:
Certificirani 100% zrak bez ulja - SPR kompresori pružaju 100% čist, čist zrak, u skladu s ISO 8573-1 klasa 0 (2010) certifikat. RAZRED 0 znači nula rizika od kontaminacije; nula rizik od oštećenih ili nesigurnih proizvoda; nulta stopa rizika od gubitaka kod operativnog troška; i nula rizik od oštećenja vaše tvrtke.

Mali otisak i iznimno tihi rad - SPR kompresori su izuzetno tihi, što ih čini pogodnim za ugradnju u bilo kojem radnom okruženju.

Energetska učinkovitost - SPR kompresori su idealni za aplikacije gdje fleksibilnost i energetska učinkovitost su odlučujuće.

Niska razina održavanja - SPR kompresori odlika su jednostavnosti i pouzdanosti. Dizajnirani da imaju minimalan broj pokretnih dijelova, čime se osigurava dugi vijek trajanja s minimalnim brojem servisnih intervencija.PREUZMITE KATALOGE

Ceccato kompresori
Atlas Copco kompresori
Kaeser kompresori
Boge kompresori
Alup kompresori

Naše usluge

servis kompresora
servis zračnog alata i opreme
dijelovi za kompresor
najam kompresora i opreme
hladnjaci ulja za kompresore
hladnjaci zraka za kompresor

filteri za kompresore
ulošci filtera za kompresore
reparatura elemenata
pumpe za kompresor
otkup polovnih kompresora 
prodaja polovnih kompresora

Kompresor servis

 
     
Prodaja
  • Sara Žutić
  • sara@kompresor.hr
  • +385 91 161 5566
Servis
  • Sven Žutić
  • sven@kompresor.hr
  • +385 99 522 1120
Kontakt

Hrvatskoselska 14

10250 Lučko  Zagreb

info@kompresor.hr