Industrije kao što su farmacija, hrana i piće, elektronike i tekstilna industrija ne mogu riskirati nikakvu šansu onečišćenja uljem u svojim procesima. Dakle, bitno je da je komprimirani zrak 100% bez ulja. Norma ISO 8573-1 (2010) certifikat, u kojem klasa Nula predstavlja najvišu čistoću zraka. To je jedini način da se osigura zrak bez ulja za vaše kritične procese, a time i mir. Izvanredna pouzdanost, nisko održavanje i operativni troškovi

spiralAIRSPR kompresori pružaju 100% zrak bez ulja za kritične aplikacije u raznim industrijama i aplikacijama kao što su R & D laboratoriji, bolnice, sveučilišta, stomatološke ordinacije, proizvodnja hrane i pića.

SPR kompresori uklanjaju rizik kontaminacijom ulja, a pruža učinkovit i pouzdan izvor čistog zraka bez ulja.

Prednosti:
Certificirani 100% zrak bez ulja - SPR kompresori pružaju 100% čist, čist zrak, u skladu s ISO 8573-1 klasa 0 (2010) certifikat. RAZRED 0 znači nula rizika od kontaminacije; nula rizik od oštećenih ili nesigurnih proizvoda; nulta stopa rizika od gubitaka kod operativnog troška; i nula rizik od oštećenja vaše tvrtke.

Mali otisak i iznimno tihi rad - SPR kompresori su izuzetno tihi, što ih čini pogodnim za ugradnju u bilo kojem radnom okruženju.

Energetska učinkovitost - SPR kompresori su idealni za aplikacije gdje fleksibilnost i energetska učinkovitost su odlučujuće.

Niska razina održavanja - SPR kompresori odlika su jednostavnosti i pouzdanosti. Dizajnirani da imaju minimalan broj pokretnih dijelova, čime se osigurava dugi vijek trajanja s minimalnim brojem servisnih intervencija.

PREUZMITE KATALOGE
Bezuljni kompresori (.pdf)
cleanAIR_CLR 15-25_leaflet_EN_tcm1495-3585751 (pdf)
Spiral Air (pdf)
Kompresori s vodenim ubrizgavanjem (.pdf)