Pravila o privatnosti


Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.kompresor.hr (dalje: web stranica) pružatelja usluga kompresor.hr sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatskoselska 14, 10250 Lučko, OIB: 24552167147 (dalje: kompresor.hr) upoznati se s općim pravilima o privatnosti korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@kompresor.hr

kompresor.hr prikuplja samo osobne podatke koji se akumuliraju kada korisnici koriste usluge kompresor.hr internet stranice za komunikaciju s kompresor.hr. Prikupljaju se samo oni osobni podaci koji su bitni za ostvarivanje svrhe radi koje korisnici koriste ponuđene usluge. Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi: što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit i osiguranja pružanja tražene usluge.

kompresor.hr ne prosljeđuje nikakve osobne podatke trećim osobama. Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da kompresor.hr dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s kompresor.hr

kompresor.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici kompresor.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent/korisnik stranice je suglasan da kompresor.hr, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.

Kolačići (Cookies)
Prema zakonu Europske unije, kompresor.hr obavještava korisnike da web stranica kompresor.hr koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati višu kvalitetu usluge.

Kompresor servis

 
     
Prodaja
  • Sara Žutić
  • sara@kompresor.hr
  • +385 91 161 5566
Servis
  • Sven Žutić
  • sven@kompresor.hr
  • +385 99 522 1120
Kontakt

Hrvatskoselska 14

10250 Lučko  Zagreb

info@kompresor.hr