Klipni kompresori različite konfiguracije omogućuju širok raspon primjena, idući od uradi sam aplikacija, preko niske do visoke potražnje zraka, do intenzivnije i profesionalne uporabe. Ceccato profesionalni klipni kompresori BlueLine, BlueLine Pro, Beltair Pro, Pro Fonocompact, Fonolife.

Izravni pogon savršeno je dizajniran za standardne ili povremene uvjete uporabe komprimiranog zraka u malim radionicama i vanjskim aplikacijama. Kompaktan i mali, jednostavan za instalaciju, spreman za uporabu, stacionarni ili pokretni … Čak se uklapaju i u najmanji kombi, ali su ‘veliki’ dovoljno da zadovolje potrebu za savršenim komprimiranim zrakom.

Svi oni imaju odličnu kompresiju za prosječnu potražnju zraka na Vama je samo odabrati prema Vašim potrebama!

Kompresori su dostupni u različitim pokretnim ili nepokretnim konfiguracijama, horizontalno ili vertikalno postavljeni, sa ili bez nadstrešnice za smanjenje razine buke

Svi osiguravaju maksimalnu korisničku udobnost, učinkovitost i produktivnost.


Profesionalni klipni kompresori
Klipni kompresori (2 do 10KS – zapremine od 6 do 500 litara) za polu-profesionalne i profesionalne aplikacije. Dostupan u 2 verzije.
Izravno ili remenski pogon, jedan ili dva stupnja kompresije, 1 do 2 cilindra.

klipni-kompresori


Industrijski klipni kompresori

Industrijski klipni kompresori sa izravnim pogonom imaju dug život i izuzetno su pouzdani, vrlo kvalitetni i jednostavni za instalaciju.
Niz konfiguracija koje su dostupne, kao i mobilne jedinice, spremne za fleksibilno korištenje i prikladane za manje radne prostore Vaš izbor za savršen komprimirani zrak!


Prijenosni kompresori

Možda će vam trebati komprimirani zrak u situacijama ili mjestima gdje nema električne energije na raspolaganju. Savršeno rješenje je naš klipni kompresor koji pokreće benzinski ili dizelski motor. Uređaj radi izvan ureda i neovisno od vanjskih izvora energije i proizvodi savršen komprimirani zrak čak i u vrlo teškim radnim uvjetima.

prijenosni kompresor


 

Kompletan i svestran izbor polu-profesionalni i profesionalni kompresori i oprema
>> Katalog Pdf